Стажанти

Предлагаме възможност за развитие на млади адвокати и стажанти, които притежават академични успехи и владеят отлично английски език. Към който и отдел на кантората да се присъедините, можете да бъдете сигурни, че ще участвате в мулти дисциплинарни проекти.

Предоставяме на нашите нови попълнения възможност да носят отговорност в начален етап на тяхната кариера, и въпреки ръководството и осъществявания от страна на по-старши юристи контрол, им се предоставя възможност да работят директно с клиенти и да участват във всички етапи на сделки и дела заедно с нашите съдружници и партньори.

Ако споделяте нашата визия и ценности, моля изпратете ни копие от вашата подробна автобиография и мотивационно писмо на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ние предоставяме широк спектър от правни услуги, които обхващат всички дисциплини на правото и различните сектори на икономиката. Затова сме винаги заинтересувани да привлечем в екипа си талантливи и проактивни юристи с бизнес подход и етика.